Een Reiki behandeling laten doen

      Comments Off on Een Reiki behandeling laten doen

Reiki is universele energie; reiki werkt dus ook bij een ieder die wat extra energie kan gebruiken; eigenlijk werkt ze bij alles wat wij in de natuur tegen komen: dieren, planten en in principe kan een reiki-behandelaar ook hierin zijn werk vinden.

hollistischEr kunnen omstandigheden zijn dat Reiki niet de gewenste therapie is; de aard van de klacht beter opgelost kan worden met een directe benadering van een Chakra met de corresponderende organen, dan biedt Chakra-Aura healing vaak de uitkomst; immers een Chakra, Sanskriet voor wiel, in disharmonie met het Aura zal niet de gewenste positieve energie aan aanhangende organen afgeven en kan zo oorzaak zijn van psychische en of fysieke klachten. Bij bestrijding van pijn wordt er vaak gezocht naar een oplossing. Soms kunnen pijnstillers de uitkomst zijn en soms zijn andere zaken de oplossing.

Een onderdeel van deze therapie kan een Bachbloesem remedie zijn of een Edelsteen afgestemd op de specifieke klacht. Een Reikibehandeling wordt door in veel gevallen beëindigd met een speciale Reikimassage; deze is speciaal gericht op de bloeddoorstroming in het lichaam en word door cliënten als zeer ontspannend ervaren ook kan het helpen bij pijnbestrijding van diverse klachten.

Stoelmassage op de werkplek..preventief onderhoud van nek, schouders en rug; voorkomen van bijvoorbeeld RSI, er wordt gekeken naar de optimale werkhouding en gecombineerd met de stoelmassage zult u gemotiveerd en zonder te veel stress weer een optimale prestatie voor uw werkgever kunnen uitvoeren, en ‘s avonds gewoon van uw welverdiende rust kunnen genieten zonder hoofdpijn, schouderklachten, een behandeling kan variëren van 20 tot 30 minuten en over de kosten hoeft uw werkgever geen nacht wakker te liggen; die vallen 100% mee.

Dit artikel bevat geen medisch advies.